Vad gör en snickare?

Det är många som hör av sig och vill att jag ska berätta om mitt jobb som snickare. Det vill jag såklart göra och jag kan ju börja med att berätta att jag arbetar på en firma i Uppsala. Jag har gått snickarlinjen på yrkeshögskolan och har nu jobbat i 3 år.

Mitt jobb innebär att jag arbetar med allt från renoveringar av hus till nybyggnationer. Just nu arbetar jag mycket med att renovera ett hus i Uppsala. Jag har också jobbat med nybyggnationer av flerbostadshus och villor. En del av mitt jobb är också att möta kunder och ta emot deras beställningar.

Jag tycker om mitt jobb, det är varierande och man får träffa många olika människor. Man kan också få se resultatet av sitt arbete. Jag skulle rekommendera detta jobb till alla som gillar att jobba med händerna. Man lär sig också mycket, både teoretiskt och praktiskt. Du vet förmodligen om detta är någonting för dig eller inte, liksom vissa vet att de har det i händerna när det gäller att sy eller laga mat. Alla passar inte för jobbet men det gör ingenting, det finns en plats för alla, alla är bra på något! Hur som helst, det var lite om mitt jobb som snickare. Jag hoppas att du fick svar på dina frågor och önskar dig lycka till med det du vill göra. Kom ihåg, det finns alltid en plats för dig, du behöver bara hitta den! 🙂 Sedan är det ju så roligt när ni kommer till mig med önskemål om vad ni vill att jag ska skriva. I mitt nästa inlägg kommer jag att skriva lite om hur man bygger ett hus. Jag hoppas ni gillar det och att ni kommer tillbaka! 🙂 Men ni får vänta tills i morgon, hoppas det inte gör er alltför besvikna!!!