Ha energi kvar efter flytten

Jag heter Marcus och flyttade nyligen till en villa i Norrköping. Jag bor nu mycket större jag gjorde tidigare och det tog en hel del energi att flytta alla saker från mitt gamla hem. När flytten var klar var jag trött och hade inte orkat med att städa upp ordentligt efter flytten i den gamla lägenheten. Då bestämde jag mig för att anlita en städfirma för flyttstädning. Det var en bra idé! Flyttstädningen tog bort mycket av stressen och jag kände mig mycket mer avslappnad när flytten var klar. Jag hade också energi kvar att börja packa upp och inreda mitt nya hem.

Jag rekommenderar flyttstädning för alla som flyttar! Det är en bra investering för den som vill ha lite mer tid och energi efter flytten. Jag flyttade med hjälp av goda vänner så det var väl inga större problem men jag ska erkänna att städning aldrig har varit min grej och det var ganska ingrott med smuts på sina ställen, särskilt i badrummet och i köket. Jag kan ju säga att jag inte alls såg fram mot städningen men när jag hittade en städfirma som denna som hjälpte mig med flyttstädning så var det som en tung sten föll från mina axlar. Jag är nöjd med personalen för de var noggranna och gjorde ett mycket bra jobb och inte bara det, de var trevliga och deras kundservice har jag ingenting att klaga på. Det här är en städfirma som jag därför vill rekommendera till alla som ska flytta här i Norrköping och med hjälp av dem kan du släppa taget om all den jobbiga städningen. Nu har jag bott i villan i några veckor och jag börjar få ordning på saker och ting. Har fått alla möbler på plats och ska snart ha inflyttningskalas. Tack för att ni följer mig här på bloggen!