Fick hjälp med en fasadrenovering

Hejsan igen och välkomna in. Planen med det här inlägget är att berätta för er om fasadrenoveringen och den byggfirma i Bromma som gjorde själva renoveringen. Jag ska försöka svara på frågor som ni kanske har. Jag börjar med att säga att de gjorde ett fantastiskt jobb och jag är mycket nöjd med resultatet. Innan de började arbeta på fasaden var den väldigt skadad och smutsig. Jag hade inte gjort något alls för att underhålla den på flera år. Men denna byggfirma tog hand om allt och nu är fasaden som ny.

Det finns en hel del fördelar med att anlita professionella i stället för att göra allt själv. Jag hade aldrig kunnat göra det här jobbet själv, det tar mycket tid och energi. Dessutom är det inte billigt att köpa alla material som behövs. Så jag råder er att anlita en bra byggfirma när ni ska göra någon form av renovering eller bygga nytt men framförallt så vänder jag mig ju till alla andra som har en fasad som behöver renoveras för ni kommer inte att kunna få bättre hjälp av någon annan än vad ni kan få av det här företaget. Jag är mycket tacksam för allt de har gjort och rekommenderar dem till alla som behöver hjälp med fasadrenovering. Jag skickar med ett par bilder så ni kan se resultatet av deras arbete.

En annan bra sak med dem är deras kundservice. Jag kände mig väl omhändertagen och möttes av personal som var trevlig och jag kände att de gjorde allt för mig. Jag kommer att fortsätta använda deras tjänster i framtiden och ni ska absolut göra detsamma. Fasadrenovering är inte ett enkelt jobb, det krävs mycket kunskap och erfarenhet för att göra det rätt. Detta företag har både kunskapen och erfarenheten. Så vänd er till dem!