Bemanning i Jönköping

Jag ville helt enkelt bara vilja ta mig tiden till att rekommendera Er Personalkraft i Småland AB. Jag hade varit arbetslös under en längre tid och hittade verkligen inte några jobb som riktigt passade mig särskilt väl.

Men efter att kontaktad Er Personalkraft i Småland så tog det inte långt tid alls innan jag kunde börja söka alla möjliga superbra jobb som verkligen var ute efter assistans.

Ett lager kontaktade till och med mig där jag fick möjligheten att börja hos dem redan inom en vecka. De erbjuder ju då bemanning i Jönköping och tack vare detta fantastiska bemanningsföretaget så behöver jag inte oroa mig längre över att vara arbetslös.

Så ett stort tack till de för deras fantastiska service och hjälp inom hela denna processen, känns verkligen fantastiskt roligt att ett företag där man inte känner en enda person ändå är såpass hängivna i att skapa en framtid för mig.

Du gillar kanske också...